Abdullah El Muhaysini: Sevinçten ağlıyoruz

EVET, VALLAHİ SEVİNÇTEN AĞLIYORUZ!

Kötü geçen 6 senenin sonunda Allah Şam’a zafer veriyor. (BiizniLLAH).

Gözlerimizin nuru olan Şam Ehline müjdeler olsun. Bugün Allah’ın fazlı ve nusretiyle sevinçten ağlıyoruz. Kalplerimiz acıdan yaralandı. Sebebi ise Halep’teki halkımızın tehciri (göç)idi. Sonra Dariyya’daki halkımız sonra Madaya ve diğer Şam kırsalındaki halklarımız…

Ve sonra müjdeler gerçekleşti.

İlk Müjde: Grupların ve davetçilerin tek çatı oluşum o “Tahrir Şam Heyeti” adı altında toplanması.

2. Müjde: Humus’taki akıncı operasyonu (50+ ölü ile sonuçlandı) Daha sonra ise Dımeşk/Cobar’daki rejim unsurlarının hezimete uğraması.

3. müjde: Hama’daki halkımız askerleri topladı ve topraklarını özgürleştireceklerine dair kendi aralarında sözleştiler. Sonra ise aslanlar kükredi!

Soran şehri ile fetihler başladı sonra Hattab şehri sonra Maardes ve sonrasında onlarca belde. Hiç kimse böyle olacağını bilmiyordu. Bunlar Allah’ın yardımı ile oldu. Evet! VaLLAHi sevinçten ağlıyoruz…

Özellikle Hamalı gençlerin yeri kalbimde ayrıdır. Allah’tan başka kimse bunun sebebini bilmiyor. Sebebi nedir biliyor musunuz?

Suriye’ye ilk geldigimde onların Halep’te, Sahil’de(Lazkiye) doğuda ve benzeri yerlerde kanlarının aktığını gördüm. Bugün ise onların günüdür. Allah’ın kuvveti ile topraklarının özgürleşmesi için sevinecekler.

Mübarek olsun ey Hama’nın Aslanları! Sizi Allah için seviyorum. Oranın halkına gelince, onların ahalisi (halkı) uçaklar aralıksız bombardıman yaparken bizleri gördüklerinde sevinçle karşılayıp yemeklerini ikram ettiler.

Şimdi ise ayrı seviniyoruz. Çünkü çadırlardaki halkımız, Esed’in askerlerini kovdu.

Bana saatler önce Hattab Köyü’ne giren ignimasilerden biri dedi ki:

– Saatlerce çamurlu yerde süründük. 300 metre kala ise bizi keşfedecekler diye bir korku sardı. Daha sonra onlar ve bizim aramızdaki engeli olusturan bir sis geldi. Ta ki biz Hattab Köyü’nun kalbine girene kadar. Biz köye girdikten saatler sonra bir tane komutan yanlışlıkla bizim bulunduğumuz yere geldi. (Komutan o bölgenin mücahitlerin eline geçtiğini bilmiyordu) Ve biz onu cehenneme gönderdik.

VE LİLLAHil HAMD.

Fetih Medya – Haber Merkezi

 

http://www.fetihmedya.com/abdullah-el-muhaysini-sevincten-agliyoruz/

Leave a comment